Royal Blue Collection

De Beer Verpakkingen verzorgt niet alleen verpakkingen van chocolade producten, taarten en andere voedingsmiddelen. Bijzonder trots zijn we op de stijlvolle verpakking voor de handgevormde appels van de Royal Blue Collection; een prachtig product van Hollandse bodem.

De handgevormde appels van keramiek, vragen uiteraard om een bijzondere verpakking. De Beer Verpakkingen ontwikkelde samen met de klant een doosje met inlay om het kunststuk tegen beschadiging te beschermen, met bijpassende banderol.

Een speciale verpakking, mooi bedrukt en met zorg afgewerkt. Kortom, een maatwerkverpakking om in de etalage te zetten. Eentje die direct bijdraagt aan het succes van een totaalproduct.

Royal Blue Collection DSC08801_1.jpg
tisento ringendoos 1200.jpg

Ti Sento Anniversary collectie

Dat de Beer Verpakkingen van alle markten thuis is op het gebied van maatwerkverpakking, bewijst dit prachtige doosje dat we hebben gemaakt voor Ti Sento. In deze bijzonder fraaie verpakking komen de ringen van Italiaanse ontwerp volledig tot hun recht. Het jubileumdoosje bevat tien prachtige ringen en heeft een passende uitstraling: feestelijk, onderscheidend en charmant.

Onze verpakking voor de Ti Sento Anniversary collectie kwam tot stand in een uitstekende samenwerking tussen opdrachtgever Ti Sento – Milano B.V., ontwerpbureau Buro 010 uit Barendrecht en de Beer Verpakkingen.

Parfumerie

Ook voor de parfumerie maakt de Beer Verpakkingen stijlvolle maatwerkverpakking. Luxe huidverzorgingsproducten of een heerlijk parfum zijn cadeaus die vragen om de juiste verpakking, en daarvan bent u zich terdege bewust. Zowel de materiaalkeuze moet kloppen, als bijvoorbeeld de gebruikte bedrukkingstechnieken. Door uw parfumerie in stijl te verpakken, kunt u zelfs de meest kritische consument behagen.

Als het totaalplaatje met zorg is samengesteld, draagt dit bij aan de beleving van bijzondere producten uit de parfumerie. Met onze ruim 35 jaar ervaring in maatwerkverpakkingen kunt u met elke vraag voor uw parfumerie bij ons terecht. Van een kleine verpakkingslijn voor enkele producten tot een compleet assortiment – van de Beer Verpakkingen mag u een veelzijdige inspiratie en de juiste adviezen verwachten.

de Beer Verpakkingen verpakkingen cosmetica.jpg
de Beer Verpakkingen verpakking macarons Koektails.jpg

Macaron verpakking

Als patissier of banketbakker bent u trots op uw macarons: delicate en kwetsbare koekjes die vragen om maatwerkverpakking. Bij de Beer Verpakkingen weten we precies hoe uw kwaliteitsproduct optimaal tot zijn recht komt. Transparante doosjes geven rondom zicht op de fraai gekleurde macarons; een lust voor het oog. De bodem van de macarondoosjes kan doorzichtig worden uitgevoerd, of in karton met een mooie bijpassende bedrukking. Ook macarondoosjes met vakverdeling zijn mogelijk. En omdat we bij de Beer Verpakkingen oog hebben voor uw product, weten we dat macarons nooit honderd procent aan elkaar gelijk zijn. Daarom besteden we extra aandacht aan de juiste maatvoering van de luxe verpakking.

Levert u bijvoorbeeld macarons aan de horeca, dan vindt u ook bij ons de juiste verpakking, zoals een kunststof tray. Deze zorgt tijdens het transport voor de nodige bescherming van de tere koekjes. Wij kunnen zowel standaard trays als maatwerk leveren. En heeft u behoefte aan ondersteuning in uw voorraadbeheer van verpakkingsmaterialen? Ook hiervoor bent u bij de Beer Verpakkingen aan het juiste adres. Want wij zijn meer dan een leverancier.

Decoraties

Voor wie op zoek is naar extra fleurigheid voor zijn verpakking, zijn handgemaakte decoraties een zeer smaakvolle keuze. Ook in bloemdecoraties vindt u bij de Beer Verpakkingen meer dan een standaard product. Wij leveren corsages die met de hand zijn gemaakt, in prachtige kleuren en van natuurlijk materiaal. Heeft u iets specifieks op het oog, dan kijken wij hoe we dit kunnen inkleuren. Al vanaf 200 stuks per soort kunnen wij de gewenste decoraties leveren.

de Beer Verpakking decoratie corsages.jpg