Gebaksdozen

Taarten, gebakjes, muffins, of welke zoete lekkernij dan ook: ze verdienen een net zo smaakvolle verpakking om het plaatje compleet te maken. Bent u banketbakker of patissier en zoekt u de perfecte maatwerk verpakking, dan staan we bij de Beer Verpakkingen graag voor u klaar. Met ruim 35 jaar ervaring in het leveren van gebaksdozen en taartdozen, hebben we enorm veel kennis opgedaan. We hebben maar weinig woorden van de klant nodig om te begrijpen wat hij zoekt. En we komen met verrassende oplossingen. Net zoals u met de grootste zorg de taart of het gebakje heeft bereid, zijn wij specialisten die ervoor zorgen dat er de juiste gebaksdoos of taart verpakking omheen komt. Voor een totaalplaatje waar de consument van smult.

Omdat we bij de Beer Verpakkingen een duurzame klantrelatie hoog in het vaandel hebben staan, is ons er alles aan gelegen om klanten op de beste manier te informeren en te begeleiden naar de ultieme verpakking voor hun patisserie. Daarom beginnen we bij het begin: het inventariseren van de wensen en ideeën over de gebaksdozen en taartdozen die u in gedachten heeft. En welke eisen hierbij horen. In een persoonlijk gesprek – telefonisch, bij ons op kantoor of bij u in de winkel – stellen we de relevante vragen. Moeten de gebaksdozen en taartdozen bijvoorbeeld stapelbaar zijn? Of gaan ze in de vriezer? Wilt u de verpakking persoonlijk maken door een eigen bedrukking? Of zijn vensterdozen de juiste keuze, omdat u de consument wilt laten zien wat erin zit? U merkt al snel dat we bij de Beer Verpakkingen alle kanten van maatwerk verpakkingen bekijken.

de Beer Verpakkingen boterletterdoos Dutch Delicious.jpg
de Beer Verpakkingen gebakdoos Banketbakkerij Borgman.jpg

Gebaksdoos en taartdoos

Wilt u een kleine hoeveelheid gebaksdozen bestellen, dan vindt u bij de Beer Verpakkingen een groot assortiment om uit te kiezen. En bovendien hoeft u niet lang te wachten voordat u de bestelling in huis heeft. Taartdozen bestellen uit ons standaard assortiment is een vlot verlopend proces. Onze standaard collectie gebaksdozen omvat stijlvolle ontwerpen die zich veelal goed laten combineren met wat u al gebruikt. En kijk ook eens naar de taartranden en taartonderleggers die wij kunnen leveren. Deze maken het plaatje af.

Heeft u besloten welk formaat van de kartonnen taartdoos perfect aansluit bij uw patisserie, dan is de verpakking veelal direct uit voorraad leverbaar. De levering vindt dan plaats binnen enkele werkdagen. Mocht het gekozen formaat op het bestelmoment toch niet leverbaar zijn, dan geven we duidelijk aan wanneer een nieuwe voorraad van deze kartonnen taartdoos valt te verwachten. Voordeel van standaard taartdozen en gebaksdozen bestellen is dat de afname hiervan gebeurt op basis van verpakkingseenheid. Per formaat taartdoos varieert die tussen de 100 en 300 stuks. Zo kunt u een relatief kleine bestelling plaatsen en flexibel inspelen op wat u nodig heeft. Door in uw winkel een afwisselend aanbod te bieden, draagt dit bij aan een succesvolle verkoop en terugkerende klanten.

Eigen bedrukking

Wilt u een verpakking voor uw patisserie waarmee u zichzelf echt onderscheidt, dan kunt u kiezen voor een eigen bedrukking. Bij de Beer Verpakkingen begeleiden we u graag in dit traject om allerlei taartverpakkingen – gebaksdozen, taartdozen en gebaksdoosjes – te voorzien van uw logo en eventueel aanvullende tekst of beeld.

Allereerst bepalen we samen met u de juiste afmeting van de taartdoos. Omdat we over een uitgebreid assortiment stansmessen beschikken, is er voor vrijwel elke klant het juiste formaat bij. Is dit niet het geval, dan kunnen wij uiteraard een geheel eigen formaat taartdoos leveren. Daartoe wordt dan een nieuw stansmes gemaakt.

Staat de afmeting van de taartdoos vast, dan adviseren wij u graag over de diverse bedrukkingsmogelijkheden. Of het ontwerp nu een één kleurendruk betreft of full colour, geen wens zien wij als onuitvoerbaar. Ook zijn wij goed op de hoogte van diverse drukverdelingstechnieken die uw maatwerk verpakking nog meer uitstraling geven. Wij verzorgen voor u de digitale opmaak van de bedrukking, doen voorstellen of werken de ideeën die u hierover heeft uit. Wanneer de klant geen uitgesproken beeld heeft bij de bedrukking, dan gaan wij op basis van het bedrijfslogo en eventuele aanvullende teksten aan de slag met het maken van een voorstel. Hiervoor werken wij samen met een professionele vormgever. Hoewel we vrijwel dagelijks zeer uiteenlopende ontwerpen behandelen, en bij het zien van een logo al snel voor ogen hebben wat de mogelijkheden zijn, weten we uit ervaring dat het ontwerpen en digitaal opmaken van de ultieme bedrukking echt vakwerk is. Wat laten dit dan ook graag over aan de expert waarmee we goed samenwerken.

de Beer Verpakkingen gebaksdoos Lunchcafe Jans.jpg
de Beer Verpakkingen gebakdoos IJssalon Mariola.jpg

Gebruik van de gebaksdozen, taartdozen en gebaksdoosjes

Het lijkt een voor de hand liggende vraag: hoe gaat u de taart verpakkingen die u zoekt, gebruiken? Natuurlijk, voor het verpakken van uw gebak en taarten. Toch weten we bij de Beer Verpakkingen hoe belangrijk het is om hierop door te vragen. Zo is het essentieel om te weten of de patisserie de vriezer in gaat. Is dit het geval, dan moet bij de productie van uw gebaksdozen, taartdozen of gebaksdoosjes gebruik worden gemaakt van vriezerbestendig karton.

Dankzij een speciale behandeling heeft dit vriezerbestendig karton de eigenschap om minder vocht op te nemen. Bij standaardkarton wordt de verpakking slap bij het ontdooien, omdat het vocht opneemt dat vrijkomt uit de patisserie. De inhoud wordt dan niet goed beschermd – iets wat natuurlijk te allen tijde moet worden vermeden. Bij vriezerbestendig karton bestaat dit gevaar niet. Hierover kunnen wij u prima informeren.

Specifieke eisen

Een andere specifieke eis voor het karton van gebaksdozen kan bijvoorbeeld zijn, dat gevulde dozen in behoorlijke aantallen stapelbaar moeten zijn. In dat geval moet de draagkracht van het karton in de besluitvorming worden meegenomen. Want onder geen voorwaarde mag de onderste taart verpakking met uw verrukkelijke patisserie beschadigen of indeuken, zodat de inhoud verloren gaat. Om zulke problemen bij stapelbare taart verpakkingen af te vangen, moet gebruik worden gemaakt van zwaarder karton dan de standaard dikte van 250 -350 gr/m². Bij de Beer Verpakkingen kunnen we over deze mogelijkheden uitstekend advies geven.

Mocht de aankoop van speciaal karton voor uw gebaksdozen nodig zijn, dan gebeurt dit op basis van de minimale bestelling die hiervoor geldt. Afhankelijk van de specificaties gaat het veelal om een aanzienlijke hoeveelheid; iets om rekening mee te houden in het hele traject van het productieproces voor uw taart verpakking.

de Beer Verpakkingen Kerst kransdoos Banketbakkerij Van Dijk.jpg

Gebaksdozen kopen

En dan is het moment daar: na het vlot en efficiënt doorlopen van het traject om tot het gewenste verpakkingsproduct te komen, zijn uw gebaksdozen met overheerlijke inhoud klaar om over de toonbank te gaan. Bij de Beer Verpakkingen streven we ernaar een duurzame relatie met de klant op te bouwen. Geen onnodige tijd te verspillen, maar ook geen vragen over te slaan. Zodat we precies begrijpen welke taart verpakking het beste aansluit bij uw wensen en verwachting. Of het nu een standaard kartonnen taartdoos is of een maatwerk verpakking, wij hebben slechts één doel: tevreden klanten die de juiste gebaksdoos kopen zodat ze trots kunnen zijn op het totaalplaatje – patisserie waar de consument voor kiest.

Wilt u ook weten welke mogelijkheden er zijn om uw patisserie op een passende manier te verpakken? Neem dan contact op met de Beer Verpakkingen. We gaan graag met u aan tafel om te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze vensterdozen en taartranden.

Wat kunnen wij voor u doen?