Blindelings vertrouwen op je leverancier; het lijkt vanzelfsprekend ... maar dat is niet overal zo!

De Beer Verpakkingen is wél een bedrijf waar je voor de volle 100 procent op kunt vertrouwen. Wij doen inmiddels al 35 jaar zaken met de Beer Verpakkingen. De eerste jaren met vader Willem en later met de door vader 'zeer goed ingewerkte' dochter Nicolette en schoonzoon Peter.

Ik zou ze omschrijven als punctueel, meedenkend, vriendelijk en bij hen geldt nog steeds: de Klant is Koning!

Hanneke en Cor van Wijngaarden | Borgman Banketbakkerij en Partyservice

de Beer Verpakkingen vensterdoos Banketbakkerij Borgman_2.jpg
de Beer Verpakkingen papieren taartrand Holtkamp Horeca.jpg

Al sinds jaar en dag regelt Holtkamp Horeca haar verpakkingen via de Beer Verpakkingen. Onze contactpersoon Nicolette is een kei in haar werk. Ze speelt in op onze vragen, is erg flexibel maar geeft ook eerlijk aan wanneer iets niet haalbaar is.

In al deze jaren werk ik graag met haar samen en heb ik zowel de Beer Verpakkingen als Nicolette leren kennen als zeer betrokken ondernemers die graag twee stappen extra zetten en ons bedrijf letterlijk ontzorgen.

Dave Hoogeboom | Holtkamp Horeca

'De Beer Verpakkingen luistert goed
naar de wensen van de klant
en geeft gedegen advies
.' 

de Beer Verpakkingen papieren draagtas Lunchcafe Jans_1.jpg

Jans is een horecabedrijf met een banketbakkerij die verpakkingen afneemt van de Beer Verpakkingen. Wij vinden het, net als andere bedrijven, heel fijn wanneer een bedrijf zijn afspraken nakomt. De communicatie met de Beer Verpakkingen is uitstekend te noemen. Als je belt met een vraag krijg je altijd snel antwoord.

Omdat wij vragen hadden over bepaalde verpakkingen werd er goed meegedacht over wat voor ons de beste keuze was. De levering gaat altijd volgens de gemaakte afspraken.

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw verpakkingen, dan is de Beer Verpakkingen beslist een aanrader.

Nick Roodenrijs | Jans Delft
Bij Koektails zijn we ontzettend blij met de custom made doosjes voor onze macarons.

De Beer Verpakkingen voelt precies aan waar de behoefte ligt om zo'n prachtige maatwerkverpakking te leveren. En zeg nu zelf, is het geen plaatje?

Menno van den Berg | Koektails

IMG 7643.jpg