Vensterdozen

In een vensterdoos zet u als banketbakker of patissier uw product letterlijk in de etalage. Behalve een goede bescherming voor de inhoud, is dankzij het transparante venster in de doos te zien wat voor lekkers erin zit. Dat is vooral heel praktisch wanneer in de winkel een koeling of vriezer staat met daarin de verpakte patisserie zodat de klant zichzelf kan bedienen. Bij de Beer Verpakkingen adviseren wij u graag hoe u uw voorverpakte producten in een doos met venster aantrekkelijk en goed zichtbaar kunt presenteren. Een prachtig visitekaartje voor uw heerlijke taarten, gebak of andere patisserie. Is zo’n transparant venster niet nodig, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een gebaksdoos of andere taart verpakking.

de Beer Verpakkingen vensterdoos Lunchcafe Jans.jpg

Gebaksdozen en vensterdozen

Het uitzoeken van de juiste vensterdozen lijkt op het eerste gezicht niet zo heel erg ingewikkeld. Op het internet vindt u een heel scala aan standaardproducten op dit gebied. Op zich is er niks mis met het bestellen van een standaard vensterdoos. Want als haast is geboden, is zo’n aanpak prima. Toch vinden wij het als specialist in maatwerk verpakkingen raadzaam om voldoende aandacht te besteden aan de keuze van de juiste vensterdoos. Met de Beer Verpakkingen aan uw zijde hoeft dit helemaal geen lang en ingewikkeld traject te zijn. U zult ontdekken dat dit zelfs een bijzondere meerwaarde biedt aan uw kwaliteitsproduct. Zoals het kiezen voor een eigen bedrukking die aansluit bij het unieke karakter van uw creatie.

Wat kan meewegen in het besluit om voor maatwerk te kiezen, is het besef dat de verpakking het eerste is wat de consument ziet. Net als de kaft en de titel van een goed boek, doet een vensterdoos die er nét iets aantrekkelijker uitziet iemand besluiten om juist daarvoor te kiezen. Ook al is de inhoud nog iets wat hij moet proeven. Of het nu om een vensterdoos gaat of om een gebaksdoos of een ballotin, met de verpakking heeft u maar één kans om een goede indruk te maken. En wij helpen u graag bij die keuze voor de juiste verpakking. 

Het juiste venster, eigen bedrukking

Het doorlopen van een maatwerktraject om te komen tot wat onze klanten precies zoeken, begint met een luisterend oor. Bij de Beer Verpakkingen begrijpen we dat u specifieke wensen en ideeën heeft. Want u kent uw patisserie als geen ander. We gaan met u aan tafel en bespreken alle opties die er zijn om de juiste vensterdoos te kiezen. Omdat we bij de Beer Verpakkingen specialist zijn in maatwerkverpakking, hebben we zicht op een breed scala aan mogelijkheden. Met welke vorm en grootte van het venster komt uw product bijvoorbeeld het beste tot zijn recht? En voor welke bedrukking of type karton kan worden gekozen?

Vaak merken we dat onze voorstellen en ideeën de klant aangenaam verrassen. En ook onze persoonlijke aanpak is een onderscheidend kenmerk van de Beer Verpakkingen, wat zich uit in duurzame klantrelaties. Dat we ruim 35 jaar ervaring hebben in ons vak, ziet u terug in het resultaat: de vensterdoos die exact aan uw wensen en eisen voldoet. Of deze misschien wel overtreft. Wij werken samen met diverse productiebedrijven. Zo laten wij uw vensterdozen daar produceren waar dit het beste kan. Met het overgrote deel van onze producenten hebben we een langdurige samenwerking opgebouwd. Daardoor blijven we goed op de hoogte van de nieuwste productietechnieken, wat we vertalen in de beste keuze voor de klant.

de Beer Verpakkingen vensterdoos Okura Hotel.jpg
Vensterdoos Unilever 001.jpg

Vensterdozen: een duurzame keuze

Natuurlijk gaan wij in het begeleiden van onze klanten niet voorbij aan het maken van duurzame keuzes. Ook bij vensterdozen letten we hierop, in verband met de transparante folie waarmee de vensters zijn afgedekt. Als materiaal hiervoor gebruiken wij overwegend een folie die biologisch afbreekbaar is. Voor de juiste verwerking van de biologische folie, is het wel belangrijk dat dit bij het GFT-afval terechtkomt. Om de consument hierop attent te maken, kan in de bedrukking van de vensterdozen de juiste wijze van recyclen worden uitgelegd. Zo werken we met elkaar mee aan het vergroten van het bewustzijn over de juiste afvoer van de verpakking. En wordt de wereld daarmee een stukje beter.

Standaard collectie vensterdozen en vensterdoosjes

Behalve voor maatwerk vensterdozen kunt u bij de Beer Verpakkingen ook kiezen uit een standaard collectie. We leveren zowel grotere vensterdozen als kleinere vensterdoosjes. Voordeel van een neutrale uitvoering is dat u een relatief kleine bestelling kunt doen; vanaf 200 tot 300 vensterdozen per formaat. Bij vensterdozen die precies naar uw wensen zijn gemaakt, ligt de minimale afname op 1.500 stuks per formaat.

Ook is de levertijd bij maatwerk vensterdozen veelal enkele werkdagen. Standaard verpakkingen bestellen gaat sneller. En is het gewenste product even niet leverbaar, dan is een nieuwe productie al veelal ingepland en kunnen we binnen een redelijke termijn wel leveren. Of we kijken samen met u of we een vensterdoos op voorraad hebben die ook goed bruikbaar is. 

de Beer Verpakkingen vensterdoos Waldo Patisserie.jpg

Ruim 35 jaar vakkennis

In de afgelopen tientallen jaren hebben we al vele chocolatiers, patisserieën en banketbakkers met plezier begeleid naar hun eigen maatwerkverpakking. En regelmatig komen er nieuwe klanten bij. We zijn er trots op een trouw klantenbestand te hebben opgebouwd van mensen waarmee we al heel lang samenwerken. Wanneer je elkaar door de jaren heen steeds beter leert kennen, zijn we in staat om precies aan te voelen waar de behoefte ligt. Of het nu gaat om een eenvoudig doosje of een meer luxeproduct – de Beer Verpakkingen staat voor advies op maat.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor de u als patissier of banketbakker is om in contact te komen met een partij die goed naar uw verpakkingswensen luistert om vervolgens te adviseren wat voor u de beste vensterdoos of gebaksdoos is. Bij de Beer Verpakkingen vervullen we heel graag deze rol. U mag van ons de beste begeleiding verwachten die dit traject nodig heeft.

Wilt u ook weten welke mogelijkheden er zijn om uw patisserie op een passende manier te verpakken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u aan tafel om te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze taartranden en papieren bakvormen.

Wat kunnen wij voor u doen?