Gebak- en vensterdozen

Kleine vensterdoosjes of grote vensterdozen, beide de ideale verpakking wanneer de inhoud zichtbaar moet worden verpakt. Vanwege het venster, veelal aan de bovenzijde van vensterdozen, kan de banketbakker en of patissier zijn / haar producten zichtbaar aan de consument aanbieden. Dat is vooral heel praktisch wanneer er in de winkel een koeling of vriezer staat met daarin de verpakte patisserie en van waaruit de klant zich zelf kan bedienen. De voorverpakte producten worden in een doos met venster aantrekkelijk en goed zichtbaar gepresenteerd. Zo ziet de consument welk heerlijke product hij / zij aankoopt.

de Beer Verpakkingen vensterdoos Lunchcafe Jans.jpg

Juiste vensterdozen

Het uitzoeken van de juiste vensterdozen lijkt op het eerste gezicht wellicht een vrij eenvoudig ‘klusje’. Een half uurtje surfen op het internet levert al snel een flink scala van aanbieders op. Bestellen is veelal ook geen ingewikkelde bezigheid en dus zijn de vensterdozen zo besteld en snel in huis. Wij, de Beer Verpakkingen, zijn van mening dat er voor het maken van de juiste keuze vensterdoos meer nodig is dan een half uurtje surfen op het internet. De verpakking is weliswaar vaak het laatste wat wordt aangeschaft, het is het eerste wat zichtbaar is. Daarmee enorm belangrijk aangezien de eerste goede indruk maar één keer kan worden achtergelaten. Het is dus van het grootste belang dat de verpakking perfect bij het product en dus de inhoud van de verpakking, aansluit! Dit betekent dat voorafgaand aan de productie van de vensterdozen, de juiste afwegingen gemaakt moeten worden, zoals welke vorm en grootte van het venster, welke bedrukking en welke karton soort moet er worden gebruikt. Bij een snelle internet bestelling komen geen van deze aspecten voldoende aan bod, laat staan dat deze zorgvuldig worden doorgenomen. Met alle respect voor de moderne klant die veel kennis van internet afhaalt, bij het maken van de juiste keuzes kunt u de hulp van vakmensen echt goed gebruiken. Wij, de Beer Verpakkingen, zijn deze vakmensen en zorgen ervoor dat u de vensterdoos krijgt die exact aan uw wensen en eisen voldoet. In de ruim 30 jaar dat wij werkzaam zijn in de wereld van de verpakkingen hebben wij enorm veel vakkennis opgedaan. Wij werken samen met diverse productie bedrijven. Zo laten wij uw vensterdozen daar produceren waar dit het beste kan. Met het overgrote deel van onze producenten werken wij al een lange tijd (15 jaar en langer) samen. Wij zitten regelmatig met elkaar om de tafel, bespreken nieuwe ontwikkelingen op het gebied van productie en delen kennis met elkaar.

Langdurige relaties

Het is onze stellige overtuiging dat langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze producenten, bijdragen aan goede, efficiënte en vooral hele betrouwbare samenwerkingen. Deze wijze van samenwerk is de sleutel tot succes voor alle betrokken partijen. Wij zien ons zelf bij voorkeur als een partner van onze klanten en niet uitsluitend de leverancier van welke verpakking dan ook. Wij investeren veel tijd in het onderhouden van de relaties met onze klanten zoals het monitoren van voorraden, signaleren van veranderend gebruik. Denk hierbij aan minder of juist meer verbruik van een verpakking waardoor nieuwe voorraden later of eerder klaar moeten zijn. Voor elke klant, klein of groot, geldt dat wij deze met zorg begeleiden, informeren en voorzien van de verpakkingen die hij / zij nodig hebben.

de Beer Verpakkingen vensterdoos Okura Hotel.jpg
Vensterdoos Unilever 001.jpg

Vragen over een doos met venster

Als u met uw vragen over een doos met venster bij ons komt, doorlopen wij samen met u alle belangrijke punten en komen zo tot de vensterdoos of vensterdozen waarin u uw producten goed kunt verpakken en uitstekend kunt presenteren. Ook gaan wij niet voorbij gaan aan het milieu aspect, wat een voorname rol speelt vanwege de transparante folie waarmee de vensters in de vensterdozen zijn afgedekt. Voor het afdekken van de vensters gebruiken wij overwegend een biologische folie. Voor de juiste verwerking / recycling van deze folie is het wel belangrijk dat het folie materiaal bij de GFT inzameling terecht komt. In de praktijk zal dit (vermoeden wij) nog maar weinig gebeuren omdat de eindgebruiker zich er niet van bewust is dat het een bio folie betreft. Om dit duidelijk kenbaar te maken is er natuurlijk de mogelijkheid om in de bedrukking van de vensterdozen een tekstregel op te nemen waarin de juiste wijze van recyclen wordt uitgelegd. Zo werken we met elkaar aan meer bewustwording onder consumenten en dragen we bij aan het juist afvoeren en daarmee recyclen van het materiaal.

Standaard collectie vensterdozen en vensterdoosjes

Naast het leveren van gepersonaliseerde vensterdozen beschikken wij over een ruime standaard collectie vensterdozen en vensterdoosjes. Geldt voor een productie voorzien van een geheel eigen dessin een minimale afname van 1.500 stuks per formaat vensterdoos, de neutrale uitvoeringen zijn vanaf 200-300 stuks per formaat te bestellen. De levertijd is veelal enkele werkdagen. En blijkt het door u gewenste formaat onverhoopt op het moment van bestellen niet leverbaar, is nieuwe productie veelal al ingepland en kunnen wij binnen een redelijke termijn wel leveren. Of wij bekijken samen met u of er een bijkomende afmeting vensterdoos op voorraad is die u kunt gebruiken en welke wel direct kan worden geleverd.

de Beer Verpakkingen vensterdoos Waldo Patisserie.jpg