Chocolade verpakkingen

De chocoladeproducten die u maakt zijn van hoge kwaliteit, en dat verdient de juiste verpakking. Chocolade verpakkingen van de Beer Verpakkingen geven de finishing touch aan wat met zorg is bereid. Als chocolatier, patissier of banketbakker wilt u de consument het beste product aanbieden. Wij helpen u graag om daar de passende verpakking bij te kiezen, of het nu gaat om een standaard product of maatwerk – met onze ruim 35 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoekt u voor onze standaard verpakkingen onze webshop Chocolagiftbox. U zult versteld staan van het aanbod!

Zoekt u een meer onderscheidende chocolade verpakking, dan zijn wij uw ideale gesprekspartner. Dat komt omdat we ons bij de Beer Verpakkingen oprecht verdiepen in uw product. Als geen ander weten we wat erbij komt kijken om iets van hoge kwaliteit te maken. Een luxe bonbon, reep of chocoladekoekjes voor de consument om van te genieten. Zodra het resultaat op de werktafel ligt, bent u daar uiteraard trots op. Toch rest nog een belangrijke stap: het komen tot de juiste verpakking voor een oogstrelend totaalproduct. Wij kunnen daarvoor zorgen. Net zo veelzijdig als de chocolade zelf – puur, melk, wit of roze – kunnen we u verrassen met de mogelijkheden om deze zoete lekkernijen de juiste uitstraling te geven met een prachtige verpakking.

de Beer Verpakkingen Hemelse Stenen verpakkingen ArtiChoc_1.jpg
de Beer Verpakkingen enveloppe verpakking Belyzium Artisan Chocolat.jpg

Eigen bedrukking

Het doorlopen van een maatwerktraject om te komen tot wat onze klanten precies zoeken, begint met een luisterend oor. Bij de Beer Verpakkingen begrijpen we dat u specifieke wensen en ideeën heeft. Want u kent uw chocoladeproduct als geen ander. We gaan met u aan tafel en bespreken alle opties die er zijn om de juiste chocolade verpakking te kiezen. Vaak merken we dat onze voorstellen en ideeën de klant aangenaam verrassen. Omdat we bij de Beer Verpakkingen specialist zijn in maatwerkverpakking, hebben we zicht op een breed scala aan mogelijkheden. Zo hebben we kennis over de grote diversiteit aan materialen waarmee chocolade verpakkingen kunnen worden uitgevoerd, van duplex tot massief karton of kunststof.

Uiteraard biedt het iets extra’s als u uw chocolade verpakking laat bedrukken. Ook daarover informeren wij u graag nadat we weten wat uw wensen zijn. Voor het bedrukken van een maatwerk chocoladedoos bestaat een gevarieerde keuze, uiteenlopend van 1 kleurendruk tot full colour. Ook voor drukverdeling zijn er diverse mogelijkheden, zoals een foliedruk of spot-UV. Deze speciale technieken geven uw verpakking een opvallende en luxe uitstraling. En als u een reliëf in de chocoladedoos wilt laten aanbrengen, kunnen we bij de Beer Verpakkingen advies geven over preegdruk-technieken. Hierbij wordt veelal een klein deel van de bedrukking met een zogenoemd ‘blindstempel’ aangebracht, waardoor dit als een reliëf bovenop de verpakking ligt. Een bijzonder extra accent dat in het oog springt.

De juiste chocolade verpakking of chocoladedoos kopen

Als het model van de maatwerkverpakking is bepaald, begint de volgende stap in het traject; het maken van een model. Dit doen wij zodat onze klant de chocolade verpakking kan testen, vooral op de juiste maatvoering en constructie. Na goedkeuring van het model wordt op basis van de digitale stansmestekening het ontwerp gemaakt.

Hoewel de klant dit ook zelf kan doen, komt het veel vaker voor dat we bij de Beer Verpakkingen de opmaak van het ontwerp verzorgen. Dat scheelt u een hoop tijd en communicatie. Het enige wat u hoeft te doen is het digitaal aanleveren van uw logo, met daarbij de wensen ten aanzien van de bedrukking. Ook kunt u het ontwerp van de bedrukking geheel aan ons overlaten. Wij komen dan met een voorstel.

Van de bedrukkingen worden digitale drukproeven gemaakt die ter goedkeuring aan de klant worden voorgelegd. Vraagt een opdracht om daadwerkelijke drukproeven van de bedrukking, dan verzorgen wij die vanzelfsprekend ook. Het traject van het maken van deze proeven vergt echter wel extra tijd. Daarom stemmen we zorgvuldig af met onze klant of dit wel of niet nodig is.

de Beer Verpakkingen venster bonbondoos Soetenso.jpg
Chocolade verpakking of chocolade doos.jpg

Chocolade verpakkingen: een duurzame keuze

Natuurlijk gaan wij in dit voorbereidende traject niet voorbij aan het maken van duurzame keuzes. Dat geldt zowel voor de materialen als voor de uitvoering van de chocoladedoosjes. Bij de Beer Verpakkingen streven we er altijd naar dat de chocolade verpakkingen efficiënt zijn in gebruik en vermijden we een teveel aan materialen. Uiteraard kunt u ervan op aan dat wij weten welke eisen de voedselveiligheid stelt aan het verpakken van chocolade. Omdat we u goed over deze materie kunnen adviseren, voldoet de verpakking die wij leveren aan alle wettelijke eisen.

Daarnaast ontwikkelen wij waar mogelijk een chocolade verpakking die klanten kunnen gebruiken voor meerdere producten uit hun assortiment. Groot voordeel hiervan is dat de maatwerk chocoladedoos in een hoger aantal kan worden geproduceerd, wat de prijs drukt. Zo komt een verpakking van topkwaliteit al snel binnen handbereik, wat u in staat stelt uw met zorg bereide chocoladeproducten onderscheidend te verpakken. Want met het ruime aanbod van de massaproductie is dat natuurlijk wat u wilt: uw chocolade die met zoveel zorg en passie tot stand is gekomen, eruit laten springen. Zodat de consument nog maar één ding hoeft te doen: het chocoladeproduct kopen om er vervolgens van te genieten!

Standaard assortiment via webshop

Naast maatwerk chocolade verpakkingen bieden we bij de Beer Verpakkingen ook een standaard assortiment verpakkingen aan. Vanuit onze webshop Chocolagiftbox leveren wij de chocolatier, patissier en banketbakker een ruim assortiment chocolade verpakkingen. Er is een ruime keuze, waar vast wel iets tussen zit wat u zoekt. Het assortiment bestaat uit chocoladedoosjes van uiteenlopende maten, voor 2 bonbons of voor 150 gram, 250 gram, 375 gram of 500 gram bonbons. De doosjes zijn uitgevoerd in effen kleur of zijn voorzien van een neutraal of thematisch dessin, zoals Kerst of Pasen. En wat dacht u van een decoratie met strik? Dat maakt een chocoladedoosje toch extra feestelijk.

Groot voordeel van het bestellen op onze webshop, is dat dit met kleine aantallen tegelijk kan. Dit is een extra service die we u graag als klant bieden. Door de kleine afnamehoeveelheid per chocolade verpakking en toebehoren, kunt u met enige regelmaat uw winkel een nieuwe uitstraling geven. Zonder een hiervoor een grote voorraad te hoeven aanschaffen. Aantrekkelijk voor uw klanten én voor uw portemonnee!

Logo ChocGift.jpg
de Beer Verpakkingen chocoladeletter doosje Banketbakkerij Van Dijk.jpg

Design

Behalve allerlei dozen en doosjes kunnen we bij de Beer Verpakkingen verschillende formaten draagtassen verzorgen, voor een feestelijke verpakking van uw chocoladeproducten. Dankzij de keuze in afmetingen kan er een kleine hoeveelheid in worden verpakt, maar ook een mix van meerdere producten. Vooral de grotere draagtassen zijn uitermate geschikt om hiervan een origineel cadeau te maken met overheerlijke inhoud.

Ook kunt u kiezen voor verpakkingen met een luxe uitstraling zoals vensterdozen. Deze zijn erg in trek als cadeauverpakking. Alle chocolade verpakkingen zijn uitgevoerd in hoogwaardige karton en vanzelfsprekend voedselveilig. De binnenzijde is afgewerkt met vetwerend materiaal zodat van het doorvetten van de chocolade geen sprake is.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn om uw chocoladeproducten in mooie chocolade verpakkingen aan uw klanten te presenteren? Neem contact met ons op, stel uw vragen en u krijgt van ons direct heldere en duidelijke antwoorden.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze ballotins of bonbonverpakkingen.

Wat kunnen wij voor u doen?