Draagtassen

Een draagtas is een optimaal visitekaartje van het product van de chocolatier, patissier of banketbakker, dat veel verder reikt dan de winkel. Met een maatwerk bedrukking, opvallend logo of ander eigen ontwerp van de draagtas, bent u goed zichtbaar wanneer de klant ermee de straat op gaat. Een uitstekende vorm van reclame.

Daarnaast biedt u met een mooie draagtas een extra service aan de klant, door de aangekochte lekkernijen goed beschermd mee naar huis te geven. Eenmaal thuis zal vast worden besloten om de draagtas te bewaren voor hergebruik. Ook na de aankoop gaat uw zichtbaarheid dus door.

de Beer Verpakkingen draagtas met katoenen draagkoord Grand Hotel Huis ter Duin.jpg
de Beer Verpakkingen luxe draagtas Van Avezaath Beune.jpg

Groot assortiment draagtassen

Bij de Beer Verpakkingen helpen we u graag de beste draagtas voor uw kwaliteitsproduct uit te kiezen. Want het gaat natuurlijk om een totaalplaatje. In aanloop naar het vaststellen van wat voor u de meest geschikte draagtas is en van welk materiaal deze is gemaakt, laten wij u met veel plezier allerlei voorbeelden zien. Zo zijn er papieren draagtassen, transparante tassen, tassen van katoen of van non woven-materiaal.

Wanneer u een draagtas in handen heeft van het formaat dat u op het oog hebt, kunnen wij u bijvoorbeeld laten zien wat het betekent om dit te laten bedrukken. Of wanneer er een bepaald type hengsel aan zit. Elke combinatie heeft een eigen uitstraling. Door heel gericht de juiste keuzes te maken komen we stapsgewijs tot een mooi eindresultaat dat het beste bij u past.

Papieren draagtassen

Veel van onze klanten kiezen voor een papieren draagtas. Het assortiment in papieren draagtassen dat u bij ons vindt, is bijzonder veelzijdig en direct uit voorraad leverbaar.

Omdat u van ons niets minder dan verpakkingen op maat mag verwachten, bent u bij de Beer Verpakkingen aan het juiste adres voor een papieren draagtas die precies aan uw wensen voldoet. Wij kunnen u van alles vertellen over de mogelijkheden van het formaat, de dikte en het soort papier waarvan de draagtas is gemaakt. Ook kunt u kiezen voor de toepassing van een inlegkarton, wat zorgt voor het verstevigen van de bodem. Daarnaast zijn er verschillende opties voor de handgrepen: platte of gedraaide handgrepen van papier, een draagkoord van katoen, of toch liever satijn voor een zeer luxe uitstraling.

Naast papieren draagtassen hebben wij ook papieren zakjes in ons assortiment. Papieren zakken zijn uitstekend geschikt om te bedrukken met uw eigen naam. En als u bedenkt dat in papieren zakken heel veel verschillende producten zijn te verpakken, komt uw naam op deze manier letterlijk en figuurlijk vaak over de toonbank.

de Beer Verpakkingen papieren draagtas Lunchcafe Jans.jpg
de Beer Verpakkingen draagtas Arti Hairstylisten.jpg

Eigen bedrukking

Wanneer u de papieren draagtas een heel eigen uitstraling wilt geven, is het een goed idee om deze te voorzien van de naam van uw bedrijf. Zo bent u voor de klant direct herkenbaar. En omdat wij begrijpen dat het soms wenselijk is om niet al te grote aantallen draagtassen te hoeven bestellen, kan dit bij de Beer Verpakkingen al vanaf 100 stuks. In dit geval is de levertijd wel iets langer, maar over het algemeen kunt u met twee tot drie weken al over de draagtassen beschikken.

Voor het bedrukken van papieren draagtassen kan gebruik worden gemaakt van één kleur of full colour, en alles wat daartussen ligt. In de praktijk maken we mee dat onze klanten soms zelf een ontwerp voor de bedrukking kunnen aanleveren. Maar hierin kunnen wij u ook ontzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is het toesturen van uw logo, teksten en overig beeldmateriaal (in eps-bestanden of hoge resolutie-pdf). Vervolgens gaan wij aan de slag om aansluitend op uw wensen en ideeën een passend ontwerp te maken.

Maatwerk draagtassen

Zo werken we stapsgewijs toe naar een maatwerk draagtas; een unieke verpakking voor het kwaliteitsproduct van de chocolatier, patissier of banketbakker. In het ontwerpen van de bedrukking werken wij samen met een professionele vormgever. Hoewel we vrijwel dagelijks zeer uiteenlopende ontwerpen behandelen, en bij het zien van een logo al snel voor ogen hebben wat de mogelijkheden zijn, weten we uit ervaring dat het ontwerpen en digitaal opmaken van de ultieme bedrukking echt vakwerk is. Wat laten dit dan ook graag over aan de expert waarmee we goed samenwerken. De kosten die aan het ontwerp verbonden zijn, geven we vooraf aan u door. Bovendien nemen we altijd een deel van deze kosten voor eigen rekening. Dit zien wij als een persoonlijke service en als investering in een duurzame klantrelatie. Bij de Beer Verpakkingen zijn we pas tevreden als onze klant dat ook is.

Zodra het ontwerp is opgemaakt, ontvangt u hiervan een digitale drukproef. Zo nodig kunnen hierop aanpassingen worden gemaakt. Wanneer de klant hierom vraagt kan vervolgens een proefmodel van de draagtas worden gemaakt. Dit is een prototype van hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Uiteraard zijn hier wel extra kosten aan verbonden, waarover wij u vooraf informeren.

Voor transparante draagtassen zijn de mogelijkheden voor bedrukking iets minder uitgebreid. Desgewenst vertellen wij u hier graag meer over.

Persoonlijke begeleiding en advies

Of het nu om een draagtas gaat, of om een bonbonverpakking  of gebaksdoos, bij de Beer Verpakkingen begeleiden wij u op persoonlijke wijze van idee tot eindproduct. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om uw wensen te vertalen naar de verpakking die bij u past. U kunt er zonder meer van uitgaan dat u van ons de juiste adviezen krijgt.

In goed overleg gaan wij samen met u aan de slag. Dat doen we met alle plezier op uw eigen locatie. Uit ervaring weten we dat het nog beter werkt om – zeker bij een eerste kennismaking – bij ons op kantoor in gesprek te gaan. Daar kunnen we aan de hand van voorbeeldmateriaal laten ervaren wat de mogelijkheden zijn om uw wensen in te vullen. En die zijn vaak verrassender dan u dacht!

Wilt u ook weten welke mogelijkheden er zijn om uw patisserie op een passende manier te verpakken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u aan tafel om te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze ballotins en papieren bakvormen.

Wat kunnen wij voor u doen?