Draagtassen

Draagtassen zijn er in veel verschillende materialen en uitvoeringen.
Een transparante tas of papieren draagtas, de ideale verpakking om uw klanten zijn / haar gekochte producten goed beschermd mee naar huis te geven. En laat u deze transparante tas of papieren draagtas voorzien van uw eigen logo, maakt uw klant in feite reclame voor u. Immers uw naam ‘flaneert langs ’s heren wegen’. Ook wordt een mooie draagtas maar wat vaak hergebruikt, zodat dit flaneren niet één maal maar meerdere malen plaatsvindt. Een mooie reclame voor u, terwijl uw klant veel gemak heeft van een goede draagtas.

de Beer Verpakkingen draagtas met katoenen draagkoord Grand Hotel Huis ter Duin.jpg
de Beer Verpakkingen luxe draagtas Van Avezaath Beune.jpg

Papieren tasjes, klein of groot

Papieren tasjes, klein of groot, met handgrepen van papier, gedraaid of plat of katoen, er zijn vele mogelijkheden. Wij, de Beer Verpakkingen, hebben voor u een hele uitgebreide collectie papieren tasjes in ons assortiment die wij u direct uit voorraad kunnen leveren. Deze papieren tasjes kunnen zelfs, als u dat wilt, worden voorzien van uw eigen naam. Dit kan al vanaf een relatief klein aantal, namelijk 100 stuks. De levertijd wordt dan vanzelfsprekend wel wat langer maar kan nog altijd vrij snel worden gerealiseerd. Als u rekening houdt met 2-3 weken levertijd is dat normaliter geen enkel probleem. Niet elke transparante tas uit ons standaard assortiment kan van uw eigen naam worden voorzien. Maar er zijn zeker mogelijkheden. Het voert te ver om alle opties die er zijn te benoemen, dus heeft u wensen laat ze ons weten en wij informeren u over de mogelijkheden die er zijn.

Papieren draagtassen

Papieren draagtassen helemaal naar u wensen laten produceren is natuurlijk ook mogelijk. U bent dan volledig ‘vrij’ uw keuze te bepalen wat betreft het formaat van de draagtas, de papier dikte en soort, wel of geen bodemversteviging d.m.v. een inlegkarton, papier gedraaide of platte handgrepen, een draagkoord van katoen of toch liever van satijn. Ook de bedrukking wordt vanzelfsprekend geheel in overleg met u vastgesteld. Van één kleur tot full colour, aan u de keuze. Heeft u zelf geen mogelijkheid een ontwerp te maken voor het bedrukken van uw draagtas, kunnen wij u daarin voorzien. Het enige wat u hoeft te doen is ons uw logo, teksten en overig beeld materiaal te mailen (in eps files of hoge resolutie pdf) en wij gaan voor u aan de slag met de opmaak van een mooie bij u en uw bedrijf passende bedrukking. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn afhankelijk van de tijd die onze grafische vormgeefster hier aan moet besteden. Deze kosten worden u altijd vooraf doorgegeven en bovendien nemen wij altijd een deel van deze kosten voor onze rekening. Wij zien dit als een service naar onze klanten, het maken van een mooi ontwerp. Als een ontwerp is opgemaakt ontvangt u hiervan een digitale drukproef. Daarop kunnen indien nodig aanpassingen worden. Ook is het mogelijk om van de uiteindelijke tas één proef model, inclusief de bedrukking, te laten maken. Soms is het heel wenselijk of noodzakelijk zo’n proef model te maken. Aan het maken van zo’n proefmodel zitten wel extra kosten verbonden. Deze kosten variëren en worden u natuurlijk vooraf gemeld.

de Beer Verpakkingen papieren draagtas Lunchcafe Jans.jpg
de Beer Verpakkingen draagtas Arti Hairstylisten.jpg

Meest geschikte draagtas

In de aanloop naar het vaststellen wat voor u de meest geschikte draagtas is en in welk materiaal deze moet worden uitgevoerd, laten wij u voorbeelden zien van papieren draagtassen, een transparante tas, tassen van katoen of non woven materiaal. Zo kunt u de juiste materiaal keuze maken. Daarbij proberen wij u altijd voorbeeld tassen te laten zien die van een bedrukking zijn voorzien, een formaat hebben wat zo dicht mogelijk bij uw wensen aansluit en verschillende type hengels heeft. Kortom dat u zoveel mogelijk voorbeelden en variaties vooraf ziet, zodat u heel gericht de juiste keuzes kunt maken om tot een mooi eind resultaat te komen.
Naast de papieren draagtassen hebben wij ook papieren zakjes in ons assortiment. Deze worden veelal voorzien van de eigen bedrukking van onze klanten. Papieren zakken zijn uitstekend geschikt om te bedrukken met uw eigen naam. En als u bedenkt dat u in papieren zakken heel veel verschillende producten kunt verpakken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de broodzak, komt uw naam op deze manier letterlijk en figuurlijk flink vaak ‘over de toonbank’.

Begeleiding en advies van De Beer Verpakkingen

Wij, de Beer Verpakkingen, kunnen u in het gehele proces van idee tot eindproduct prima begeleiden en adviseren. Of het nu om papieren draagtassen, papieren zakken een transparante tas of broodzak gaat. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij heel goed in staat uw wensen om te zetten naar de verpakking die het beste aan uw wensen en eisen voldoet. U kunt er zonder meer van uit gaan dat u van ons de juiste adviezen krijgt. In goed overleg gaan wij samen met u aan de slag. Heel graag doen wij dat in een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Leiden. Niet dat wij niet naar u toe willen komen, geenszins uw bedrijf bezoeken zullen wij zeker doen. Alleen is het onze ervaring dat een gesprek bij ons op kantoor het meest efficiënte is. Daar hebben wij alle voorbeelden van de verpakkingen liggen, ook die waarvan u op voorhand geen idee had dat u er mogelijk interesse in zou hebben. Gaande het gesprek (en dan vooral het eerste kennismakingsgesprek) borrelen er altijd nieuwe onverwachte ideeën bij onze klanten naar boven. Daar vervolgens direct met voorbeelden op kunnen inspelen, maakt dat een gesprek bij ons op kantoor zo inspirerend en vooral efficiënt verloopt. Vandaar onze voorkeur.