Ballotins

Chocolade verpakt in een ballotin die in het oog springt, doet recht aan het product én aan de consument. Klanten die bij de Beer Verpakkingen hun ballotins kopen, kiezen voor een verpakking die bijdraagt aan hun succes. Ballotins bestellen en ballotins kopen bij ons, geeft u een onderscheidend vermogen.

Bij de Beer Verpakkingen vinden we het een grote uitdaging om onze klanten precies die ballotin te leveren waarmee zij hun chocoladeproducten op een unieke manier aanbieden. In goed overleg luisteren wij naar de ideeën en wensen die hierover bestaan. En uiteraard zijn wij als specialist in maatwerk verpakkingen goed op de hoogte van de eisen waar een verpakking die rechtstreeks in contact komt met voedingsmiddelen aan moet voldoen.

Om u te laten ervaren wat het betekent af te wijken van een standaard ballotin, nemen we bij de Beer Verpakkingen alle tijd om u over de mogelijkheden te informeren. Vaak maken juist kleine subtiele aanpassingen al het verschil. Bijvoorbeeld een sluitklep, in plaats van de vier standaard flappen waarmee ballotins in de regel worden gesloten. Of door gebruik te maken van een drukverdeling, zoals het aanbrengen van een preegdruk of hotfoil metallic bedrukking. Zulke toepassingen zorgen ervoor dat u uw met zorg bereide chocoladeproducten onderscheidend kunt aanbieden. 

de Beer Verpakkingen ballotin met insteeklipje Hop Stork.jpg
de Beer Verpakkingen ballotins Soetenso.jpg

Juiste keuze ballotin kopen

Wat we bij de Beer Verpakkingen vaak tegenkomen, is dat de verpakking van een mooi en smakelijk chocoladeproduct het sluitstuk vormt van een zorgvuldig doorlopen proces. Natuurlijk wilt u uw klanten alleen maar de beste chocolade aanbieden, die met zorg en liefde is bereid. U levert een kwaliteitsproduct, en voordat de consument daar thuis van kan genieten, worden heel wat stappen gemaakt.

U bent de expert om de juiste ingrediënten bij elkaar te kiezen, weet wanneer u moet testen en waar u daarbij op moet letten. Het gaat erom precies die smaakcombinaties te maken om te komen tot een overheerlijk chocoladeproduct. Dat hele traject kost veel tijd en energie. Dus waarom ook nog extra zorg besteden aan de verpakking?

Omdat we bij de Beer Verpakkingen begrijpen waar uw passie ligt, nodigen wij u uit om toch vooral ook aandacht te geven aan het meest cruciale moment waarop een klant besluit om uw chocoladeproduct al dan niet te kopen. Want behalve dat uw chocolade er heerlijk uitziet, gaat het om een totaalbeleving met de verpakking eromheen. Net zoals de kaft en titel van een goed boek, nodigt een met zorg uitgekozen maatwerk verpakking voor uw chocoladeproduct mensen uit om te zeggen: precies díe wil ik hebben!

Eigen bedrukking

Natuurlijk beseffen we bij de Beer Verpakkingen dat het uitzoeken van de juiste maatwerk verpakking inspanning vraagt. Het is veel makkelijker om even snel een standaard ballotin te bestellen. Hiervan bestaat een ruim assortiment en er zijn vele aanbieders. Op zich is daar ook helemaal niks mis mee, want als haast is geboden werkt zo’n aanpak prima. In onze webshop Chocolagiftbox vindt u tal van kwaliteitsproducten, te bestellen in kleine aantallen en zonder maatwerk bedrukking.

Toch vinden wij het raadzaam om voldoende aandacht te besteden aan de keuze van de juiste ballotin. Met de Beer Verpakkingen aan uw zijde hoeft u hier helemaal niet tegenop te zien. U zult ontdekken dat dit zelfs een bijzondere meerwaarde biedt aan uw kwaliteitsproduct. Zoals het kiezen voor een eigen bedrukking die aansluit bij het unieke karakter van uw creatie. Of een net iets anders vormgegeven ballotin, waardoor deze meer opvalt. Bij de Beer Verpakkingen bent u aan het juiste adres voor een gedegen advies. Met onze ruime ervaring en een luisterend oor, komen we snel tot iets dat precies aansluit bij uw wensen.

de Beer Verpakkingen ballotin Lunchcafe de Zoetelaar.jpg
de Beer Verpakkingen ballotin Slattery.jpg

Maatwerk verpakking

We bespreken alle mogelijkheden om van een standaard product tot een mooie maatwerk verpakking te komen. Zo wordt ballotins bestellen of ballotins kopen iets heel speciaals. Door een kleine aanpassing aan bijvoorbeeld het model of de grootte van een ballotin, ontstaat een geheel eigen verpakking die zoveel meer recht doet aan de overheerlijke inhoud. Hoewel de verpakking als laatste aan bod komt, is dit uiteindelijk het eerste wat de consument waarneemt. En het geeft de doorslag om uw chocoladeproduct te kopen.

Het is de kunst om de kracht van de juiste verpakking niet te onderschatten. Hoe dit werkt, weten we bij de Beer Verpakkingen met ruim 35 jaar vakkennis als geen ander. Daarom zijn we graag uw partner in het vinden van de ultieme ballotin voor uw product. Om zo te komen tot een totaalplaatje waarmee de kans op een succesvolle verkoop van uw chocolade product aanzienlijk toeneemt. Wij zijn pas tevreden als u en uw klanten dat ook zijn.

Succesvol eindresultaat

Zodra u de stap heeft gezet om te kiezen voor maatwerk ballotins, komt u er bij de Beer Verpakkingen achter dat de juiste match beslist niet altijd een spectaculair grote aanpassing hoeft te zijn. Wij helpen u de juiste twist te vinden die past bij uw chocoladeproduct.

We vinden het belangrijk om een betrouwbare samenwerking met u op te bouwen. Bij ons kunt u rekenen op de beste begeleiding in het traject naar het beste eindproduct. We inventariseren uw wensen en ideeën, en laten u voorbeelden zien van ballotins die eerder door ons zijn ontwikkeld. Dit werkt inspirerend en maakt het eenvoudiger om tot uw eigen keuzes te komen. Heeft u uw keuze gemaakt, dan werken wij deze uit tot een proefmodel van de ballotin. Zo kunt u zien of de afmeting en uitvoering ook kloppen met wat u in uw hoofd heeft. Hoewel deze tussenstap natuurlijk tijd kost, levert dit uiteindelijk enorm veel winst op: een succesvol eindresultaat.

de Beer Verpakkingen ballotin met insteeksluiting nJoy Chocolate.jpg
de Beer Verpakkingen 2 bonbon verpakking Carpe Diem.jpg

Levering

Wanneer alle stappen zijn doorlopen en de Beer Verpakkingen heeft uw ballotins naar tevredenheid geleverd, kunnen wij u desgewenst nog verder ontzorgen in het organiseren van maatwerk verpakking voor uw kwaliteitsproduct. Want wij zijn meer dan een leverancier. Zo kunnen we dankzij een slimme voorraadregistratie uw verbruik van de verpakkingen monitoren. Hierdoor hoeft u er niet zelf op te letten of nog voldoende ballotins op voorraad zijn. Wij kennen de doorloopsnelheid van het product dat wij voor u maken en trekken op tijd aan de bel. Ballotins bestellen en ballotins kopen om de voorraad aan te vullen wordt een fluitje van een cent. Zo kunt u zich concentreren op uw chocoladeproducten hoeft u er niet voor te waken dat u misgrijpt.

Zodra de tijd voor ballotins bestellen en ballotins kopen is aangebroken, krijgt u bericht van ons. Wij informeren of alles nog naar wens is, of dat mogelijk aanpassingen nodig zijn. Is de bedrukking nog actueel? Bevalt het gebruik van de verpakking of zijn er verbeterpunten nodig? Wij geven graag deze speciale aandacht.

Bent u chocolatier, patissier of banketbakker, en op zoek naar een persoonlijke en vakkundige begeleiding naar de ideale ballotin voor uw chocoladeproduct? Neem dan contact op met de Beer Verpakkingen. We gaan graag met u aan tafel om te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze bonbonverpakkingen of chocolade verpakkingen.

Of bezoek onze webshop Chocolagiftbox met tal van kwaliteitsproducten, te bestellen in kleine aantallen en zonder maatwerk bedrukking.

Wat kunnen wij voor u doen?