Ruim 35 jaar vakkennis

De Beer Verpakkingen is een familiebedrijf, opgericht in 1985. Sinds die tijd combineren wij ervaring in verpakkingen met onze persoonlijke aandacht voor de mens achter het product. Omdat we bij de Beer Verpakkingen echt maatwerk leveren, staat nooit van tevoren vast waar we op uitkomen. Dat maakt ook voor ons elke opdracht uniek; iets waar we nog steeds elke dag enthousiast van worden.

Duurzame klantrelatie

In de afgelopen tientallen jaren hebben we al vele chocolatiers, patisserieën en banketbakkers met plezier begeleid naar hun eigen maatwerkverpakking. En regelmatig komen er nieuwe klanten bij.

We zijn er trots op een trouw klantenbestand te hebben opgebouwd van mensen waarmee we al heel lang samenwerken. Want dat is waar wij naar streven: een duurzame relatie met onze klanten. Wanneer je elkaar door de jaren heen steeds beter leert kennen, zijn we in staat om precies aan te voelen waar de behoefte ligt. Of het nu gaat om een eenvoudig bonbondoosje of een meer luxeproduct – de Beer Verpakkingen staat voor advies op maat.

Betrouwbare samenwerking

Niet alleen met onze klanten bouwen we een duurzame relatie op. Ook kiest de Beer Verpakkingen voor de juiste producenten die bijdragen aan een goede, efficiënte en vooral betrouwbare samenwerking. Want deze wijze van samenwerken is de sleutel tot succes voor alle betrokken partijen.

Verder kunt u bij ons rekenen op de beste begeleiding in het traject naar het beste eindproduct. Met korte, heldere en efficiënte communicatielijnen. Geen vertragende keuzemenu’s wanneer u contact opneemt met de Beer Verpakkingen. Maar direct een professional aan de lijn die precies begrijpt wat u nodig heeft. Of binnen twee dagen antwoord op uw e-mail. U weet zo snel mogelijk waar u aan toe bent.

Meer dan een leverancier

In onze relatie met de klant zien wij onszelf als veel meer dan een verpakkingsleverancier. Zo kunnen we bijvoorbeeld het monitoren van uw voorraad op ons nemen. Of we signaleren een veranderend gebruik van het verpakkingsmateriaal, waardoor bijsturing nodig is in het op orde houden van de voorraad.

Elke klant – groot of klein – kan erop rekenen dat we deze met zorg begeleiden, informeren, adviseren en voorzien van de gewenste verpakking. En u zult ervaren dat de Beer Verpakkingen een echte partner is met een luisterend oor. Wij ruimen graag tijd in voor een goed gesprek zodat we wederzijds geïnspireerd blijven om inhoud te geven aan onze samenwerking. En van elkaar kunnen leren. Want hoe mooi is het om als ondernemers open te staan voor elkaars ervaringen en visies?

Hoe werken wij?

Om welk verpakkingsproduct het ook gaat – van ballotins tot taartranden – wij begeleiden u van een idee tot het eindresultaat waarin u zichzelf herkent. U kunt er zonder meer vanuit gaan de juiste adviezen te krijgen.

In goed overleg gaan wij samen met u aan de slag. Dat doen we met alle plezier op uw eigen locatie. Uit ervaring weten we dat het nog beter werkt om – zeker bij een eerste kennismaking – bij ons op kantoor in gesprek te gaan. Daar kunnen we aan de hand van voorbeeldmateriaal laten ervaren wat de mogelijkheden zijn om uw wensen in te vullen. En die zijn vaak verrassender dan u dacht!

basisverpakkingen en decoraties.jpg