Chocolaterie en patisserie

Chocolade en patisserie, beide productgroepen lenen zich bij uitstek voor mooie verpakkingen. De passie waarmee de producten zijn gemaakt laten terugzien in een goed bijpassende verpakking; dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Uitgangspunt is het vinden van de perfecte match tussen product en verpakking. Dat doen we door klanten vakkundig te adviseren over materiaalsoorten (massief karton, duplex, kunststof) en bedrukkingsmogelijkheden. En omdat wij ook over een grote collectie stansmessen beschikken, kunnen wij waar mogelijk en wenselijk ook standaardverpakkingen inzetten.

Overweegt u om uw chocolade per post te gaan verzenden? Dan zorgen wij voor een passende verzendverpakking.


Ambachtelijke brood- en banketbakkerij

Aantrekkelijk verpakte producten die de consument uitnodigen tot een aankoop. Dát is waar een goede verpakking voor de brood- en banketbakkerij aan moet voldoen. De zorg en aandacht die u besteedt aan uw producten, wilt u terugzien in uw verpakking. Of het gaat om gebaksdozen, brood- of koekzakken, bonbondoosjes of bakvormen: wij zorgen voor een ambachtelijk visitekaartje.

Grootwinkelbedrijf

Als grootwinkelbedrijf bent u op zoek naar een professionele & betrouwbare partner waaraan u de zorg van de ontwikkeling, productie, levering en warehousing van uw verpakkingen kunt overdragen. We kunnen deze rol als geen ander voor u vervullen