Chocolaterie en patisserie

Chocolade en patisserie, beide productgroepen lenen zich bij uitstek voor mooie verpakkingen. De passie waarmee de producten zijn gemaakt, terug laten zien in een bijpassende verpakking van topkwaliteit; dat is waar we bij de Beer Verpakkingen dagelijks mee bezig zijn.

Uitgangspunt is het vinden van de perfecte match tussen product en verpakking. Dat doen we door klanten vakkundig te adviseren over materiaalsoorten (massief karton, duplex, kunststof) en bedrukkingsmogelijkheden. En omdat wij ook over een grote collectie stansmessen beschikken, kunnen we waar mogelijk en wenselijk ook standaardverpakkingen inzetten.

Overweegt u om uw chocolade per post te gaan verzenden? Dan zorgen wij voor een passende verzendverpakking.

Ambachtelijke brood- en banketbakkerij

Aantrekkelijk verpakte producten die de consument uitnodigen tot een aankoop. Dát is waar een goede verpakking voor de brood- en banketbakkerij aan moet voldoen. De zorg en aandacht die u besteedt aan uw producten, wilt u terugzien in uw verpakking. Of het nu gaat om gebaksdozen, brood- of koekzakken, bonbondoosjes of bakvormen: de Beer Verpakkingen zorgt voor een ambachtelijk visitekaartje.

Grootwinkelbedrijf

Als grootwinkelbedrijf bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner waaraan u de zorg van de ontwikkeling, productie, levering en warehousing van uw verpakkingen kunt overdragen. Bij de Beer Verpakkingen kunnen wij deze rol als geen ander voor u vervullen.