Taartranden en Taartonderleggers

Met een taartrand of taartonderlegger onder uw patisserie, biedt u de klant een totaalproduct. De heerlijke taart krijgt met een taartrand of taartonderlegger een nog feestelijkere uitstraling. Ook kunt u bij de Beer Verpakkingen kiezen voor een wat stevigere uitvoering zoals een taartkarton. In alle gevallen zijn deze verpakkingsproducten een perfecte aanvulling op de bestaande verpakking. Denk bijvoorbeeld aan een transparant doosje of een vensterdoos waarin het taartkarton goed zichtbaar is. Alles bij elkaar ontstaat zo een verpakking die helemaal af is. Een ode aan de overheerlijke inhoud.

de Beer Verpakkingen goudkartons_1.jpg
de Beer Verpakkingen Italiaanse taartranden_3.jpg

Italiaanse taartranden

Naast de standaard taartonderleggers van papier of karton, vindt u bij de Beer Verpakkingen ook uitzonderlijk fraaie Italiaanse taartranden. Voor Italiaanse taartranden wordt een geparaffineerde papiersoort gebruikt. Deze papiersoort gaat het doorvetten van de taart tegen. Daardoor blijft de bovenzijde van de Italiaanse taartrand mooi en behoudt het papier zijn stevigheid.

De Italiaanse taartrand heeft een opengewerkte rand, wat het een sierlijke en stijlvolle uitstraling geeft. De perfecte keuze voor bijvoorbeeld een bruidstaart. Precies de kers op – of eigenlijk onder – de taart waar u naar zoekt.

Taartonderleggers van papier, karton of goudkarton

Als u zoekt naar een taartonderlegger van papier, kunnen wij u helpen aan een uitstekende, vetwerende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat er geen lelijke vlekken in het papier komen. Heeft u een taartonderlegger nodig met iets meer draagvermogen, dan is karton de juiste keuze. Voor een sjieke uitstraling kunnen de taartkartons aan de bovenzijde worden afgewerkt met een gouden metallic folie. We spreken dan van een goudkarton. Uiteraard is de folie volledig voedselveilig en ook vetvrij. Naast goudmetallic is deze afwerking ook uitvoerbaar in zilvermetallic, zwart of wit. Met ruim 35 jaar ervaring in maatwerkverpakking kunnen we u hierover bij de Beer Verpakkingen uitstekend informeren.

Voor welke kwaliteit van het karton u kiest, hangt af van de gewenste afmeting en het draagvermogen. Zo zijn de taartkartons leverbaar in de dikte van 1, 1½ en 2 centimeter. Alle taartkartons in goud- of zilvermetallic, zwart of wit zijn in diverse formaten uit voorraad leverbaar. Desgewenst kunnen de taartonderleggers op maat worden gesneden. Minimum afnames verschillen op basis van de gewenste afmeting. Het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten welke type taartonderlegger u nodig heeft, in welke uitvoering, welk aantal en wanneer u deze nodig heeft.

Taartrand Papier Holtkamp 001.jpg

De juiste maat

Bent u patissier of banketbakker, dan kunnen wij u bij de Beer Verpakkingen een ruim assortiment aan papieren taartonderleggers, taartranden of Italiaanse taartranden leveren. Uitvoeringen zijn mogelijk in rond, vierkant en hoekig. Welke taartvorm u ook verkoopt, wij hebben hiervoor de oplossing.

Ronde papieren taartonderleggers en taartranden zijn leverbaar in verschillende diameters: 15, 18, 20, 23, 25, 28, 30, 32, 35, 38, 40, 42, 45 en 50 centimeter. Voordat u beslist welke maat u nodig heeft, is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de rand van de taartonderlegger of taartrand zichtbaar moet blijven wanneer de taart erop staat. Kies daarom altijd een aantal centimeters groter dan de diameter van de taart.

De ronde neutrale papieren taartonderleggers en de ronde Italiaanse taartranden kunnen wij vrijwel altijd uit voorraad leveren. De minimale afname per formaat is 100 stuks.

Rechthoekige Italiaanse taartranden zijn in twee formaten direct uit voorraad leverbaar: 16 x 22 centimeter en 16 x 26 centimeter. Voor de overige rechthoekige en vierkante formaten Italiaanse taartranden geldt dat deze vanaf 1.500 stuks per formaat zijn te bestellen.

Als meerdere formaten taartkartons nodig zijn waarvan enkele maar in weinig stuks, zoeken we naar een werkbare invulling om te verspilling te voorkomen.

Eigen bedrukking

Wilt u uw taartranden voorzien van naamdruk, dan kunnen wij dit voor u verzorgen vanaf een oplage van 3.000 stuks. Bij de Italiaanse taartrand wordt deze eigen bedrukking in de rand aangebracht met een goud metallic foliedruk. Dit geeft de taartrand een heel eigen uitstraling: de kroon op uw werk!

Ook taartkartons kunnen wij voor u laten voorzien van een eigen bedrukking. Deze wordt aangebracht op de bovenzijde van het karton. Bij goudmetallic en zilvermetallic kartons wordt de bedrukking overwegend uitgevoerd in preegdruk, ook wel ‘blinddruk’ genoemd. De gewenste bedrukking, zoals een logo, wordt door middel van deze bedrukkingstechniek in een reliëf zichtbaar. Een bijzonder extra accent dat in het oog springt.

Daarnaast leent deze toepassing zich er goed voor om het taartkarton volledig te bedrukken. In dit geval spreken we van ‘strooidruk’ en wordt het logo in een zich herhalend patroon over de hele bovenzijde van het karton aangebracht. Zo ontstaat een prachtige verpakking en wordt uw klant na het genot van al dat heerlijks stijlvol herinnerd aan de maker ervan.

Bedrukkingen in kleur aanbrengen op taartkarton is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor zijn meerdere opties, zoals gebruikmaking van een gekleurde folie of offsetdruk. Voor taartkartons met naamdruk hanteren we bij de Beer Verpakkingen een minimum afname van gemiddeld 1.500 stuks per formaat.

Taartranden en taartonderleggers kopen

Bij de Beer Verpakkingen zien we een taartrand of een taartonderlegger als finishing touch van de taart die door u met zorg is bereid. Twee kwaliteitsproducten die bij elkaar komen, om de consument iets te bieden wat hij nergens anders vindt. Door de taartonderlegger of taartrand met veel aandacht uit te kiezen, onderscheidt u zich van de rest. Wij staan klaar om u met veel plezier een vakkundig maatwerkadvies te geven.

Nadat u heeft aangegeven wat uw wensen en ideeën zijn, gaan wij voor u aan de slag. Als specialist in verpakkingen weten wij welk type taartonderlegger of taartrand voor u het meest geschikt is en welke bedrukking daar mogelijk bij past. Bij voorkeur informeren wij u hierover in een persoonlijk gesprek. En als we dan toch met u aan tafel zitten nemen we graag eventuele andere verpakkingsvragen met u door. We bekijken met aandacht de verpakking waarvan u al gebruikmaakt. Hoe we hierbij kunnen aansluiten of wat er mogelijk anders of beter kan. En dit is vaak veel meer of verrassender dan u dacht!

Wilt u ook weten welke mogelijkheden er zijn om uw patisserie op een passende manier te verpakken? Neem dan contact met ons op. We onderzoeken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze papieren bakvormen en draagtassen.

Wat kunnen wij voor u doen?