Papieren bakvormen

Papieren bakvormen zijn de ideale vervanger van het traditionele bakblik. Een verpakking waarin u uw product afbakt om het zo aan te bieden aan de consument. Een zeer smaakvol totaalplaatje. Bij de Beer Verpakkingen kunnen we u een groot en veelzijdig assortiment aan papieren bakvormen aanbieden. Een belangrijk kenmerk van de papieren bakvorm is welke bakeigenschappen het heeft. Het is van groot belang om hierin de juiste keuze te maken. Vooraf moet zorgvuldig worden bepaald welk type bakvorm bij uw cake of andere zoete traktatie past. Met ruim 35 jaar ervaring in verpakkingen kunnen wij u hierover goed informeren.

de Beer Verpakkingen bakvormen rechthoekig.jpg
de Beer Verpakkingen bakvormen rechthoekig vierkant.jpg

Italiaanse bakvorm

Bekende bakvormen met een groot standaard assortiment zijn de zogenoemde ‘Italiaanse bakvormen’. Patissiers en banketbakkers gebruiken deze onder meer voor de Panettone; de bekende Italiaanse Kerstcake. Veel mensen kennen deze bakvorm als de Forme Panettone. De smaakvolle Italiaanse bakvormen zijn gemaakt van donkerbruin, geribbeld papier, met aan de buitenzijde een goudkleurig printje. Deze bakvormen geven uw product een feestelijke uitstraling.

De Panettone bakvorm leveren we bij de Beer Verpakkingen op basis van een volle pallet. Enkele formaten, zoals de muffin of een klein eenpersoons cake-model, kunnen we uit voorraad leveren. Dit is mogelijk per volle overdoos. Om onze klanten zo goed mogelijk van het juiste formaat papieren bakvorm te kunnen voorzien, streven wij ernaar om onze voorraad zo gevarieerd mogelijk te houden. Op die manier zijn we doorgaans in staat om op een vlotte manier uw voorraad weer aan te vullen.

Rechthoekige of vierkante bakvormen

Voor rechthoekig en vierkant formaten kunnen we maatwerk leveren. Daarvoor geldt een minimum aantal per bestelling van 15.000 – 20.000 stuks. Deze maatwerk bakvormen worden gemaakt van wit ovenvast karton dat aan de buitenzijde kan worden bedrukt. De binnenzijde van de bakvorm is voorzien van een speciale coating, zodat het gebakken product gemakkelijk uit de vorm loskomt. Wanneer de buitenkant van de bakvorm bijvoorbeeld met uw logo is bedrukt, is dit een bijzonder visitekaartje waarmee u de consument iets extra’s biedt.

de Beer Verpakkingen forme panettone.jpg
de Beer Verpakkingen caisse Dutch Delicious.jpg

Papieren caisses

Een ander zeer geschikt verpakkingsproduct voor de chocolatier, patissier of banketbakker, is de papieren caisse. Behalve dat caisses worden gebruikt voor bonbons en patisserie, zijn ze bijvoorbeeld ook heel geschikt voor bitterballen. Dus ook de horeca kan voor papieren caisses terecht bij de Beer Verpakkingen.

Traditionele vormen voor papieren caisses zijn rond, ovaal en vierkant. Bij de Beer Verpakkingen kunnen we u caisses in alle gangbare afmetingen leveren. Ons assortiment bestaat uit meerdere modellen, overwegend rond. Wij beschikken over meerdere matrijzen waarmee de caisses worden gemaakt.

Omdat wij specialist zijn in maatwerk verpakkingen, kunt u zowel kiezen uit standaard caisses die snel uit voorraad leverbaar of voor papieren caisses met eigen naamdruk. Bedrukking is mogelijk in één tot vier kleuren. De caisses kunnen ook worden geleverd in door en door donkerbruin papier. Kiest u voor maatwerk, dan kunnen wij u op grond van de benodigde afmeting en uitvoering van de papieren caisse een passend voorstel doen.

Succesvol eindresultaat

Het is de kunst om de kracht van de juiste verpakking niet te onderschatten. Hoe dit werkt, weten we bij de Beer Verpakkingen als geen ander. Daarom zijn we graag uw partner in het vinden van de ultieme bakvorm of caisse. Om zo te komen tot een totaalplaatje waarmee de kans op een succesvolle verkoop van uw overheerlijke product aanzienlijk toeneemt.

Zodra u de stap heeft gezet om te kiezen voor maatwerk papieren bakvormen of caisses, komt u er bij de Beer Verpakkingen achter dat de juiste match beslist niet altijd een spectaculair grote aanpassing hoeft te zijn. Wij helpen u de juiste twist te vinden die past bij het product waarvoor u de bakvormen of caisses nodig heeft. We vinden het belangrijk om een betrouwbare samenwerking met u op te bouwen. Bij ons kunt u rekenen op de beste begeleiding in het traject naar het beste eindproduct. We inventariseren uw wensen en ideeën, en desgewenst laten we u voorbeelden zien van bakvormen of caisses die eerder door ons zijn ontwikkeld. Dit werkt inspirerend en maakt het eenvoudiger om tot uw eigen keuzes te komen. Want uiteraard zijn we pas tevreden met een succesvol eindresultaat.

de Beer Verpakkingen caisses.jpg

Levering

Wanneer de Beer Verpakkingen uw papieren bakvormen of caisses naar tevredenheid heeft geleverd, kunnen wij u desgewenst nog verder ontzorgen in het organiseren van deze verpakking voor uw kwaliteitsproduct. Want wij zijn meer dan een leverancier. Zo kunnen we dankzij een slimme voorraadregistratie uw verbruik van de verpakkingen monitoren. Hierdoor hoeft u er niet zelf op te letten of nog voldoende papieren bakvormen of caisses op voorraad zijn. Wij kennen de doorloopsnelheid van het product dat wij voor u maken en trekken op tijd aan de bel. Bakvormen of caisses bestellen en kopen om de voorraad aan te vullen wordt een fluitje van een cent. Zo kunt u zich concentreren op uw zoete lekkernijen en hoeft u er niet voor te waken dat u misgrijpt.

Persoonlijke begeleiding en advies

Of het nu om een papieren bakvorm of caisse gaat, of om een bonbonverpakking of gebaksdoos, bij de Beer Verpakkingen begeleiden wij u op persoonlijke wijze van idee tot eindproduct. Met veel vakkennis en enthousiasme staan we klaar om uw wensen te vertalen naar de verpakking die bij u past. U kunt er zonder meer van uitgaan dat u van ons de juiste adviezen krijgt.

In goed overleg gaan wij samen met u aan de slag. Dat doen we met alle plezier op uw eigen locatie. Uit ervaring weten we dat het nog beter werkt om – zeker bij een eerste kennismaking – bij ons op kantoor in gesprek te gaan. Daar kunnen we aan de hand van voorbeeldmateriaal laten ervaren wat de mogelijkheden zijn om uw wensen in te vullen. En die zijn vaak verrassender dan u dacht!

Wilt u ook weten welke mogelijkheden er zijn om uw kwaliteitsproducten op een passende manier te verpakken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u aan tafel om te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de andere producten van de Beer Verpakkingen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze ballotins en draagtassen.

Wat kunnen wij voor u doen?