Reviews

Het blindelings vertrouwen op je leverancier, het lijkt vanzelfsprekend.....maar dat is niet overal zo! "DE BEER VERPAKKINGEN" is WEL een bedrijf waar je voor 100% op kunt vertrouwen. Wij doen inmiddels al 35 jaar zaken met de Beer Verpakkingen. De eerste jaren met vader Willem en later met de door vader "zeer goed ingewerkte" dochter Nicolette en schoonzoon Peter.
Ik zou ze omschrijven als; punctueel, meedenkend, vriendelijk en bij hen geldt nog steeds....De Klant is Koning!
Met vriendelijke groet Hanneke en Cor van Wijngaarden
www.lekkertaartje.nl

de Beer Verpakkingen vensterdoos Banketbakkerij Borgman_2.jpg
de Beer Verpakkingen papieren taartrand Holtkamp Horeca.jpg

Al sinds jaar en dag regelt Holtkamp Horeca haar verpakkingen via de Beer. Onze contactpersoon Nicolette is een kei in haar werk. Ze speelt in op onze vragen, is erg flexibel maar geeft ook eerlijk aan wanneer iets niet haalbaar is. In al deze jaren werk ik graag met haar samen en heb ik zowel De Beer Verpakkingen als Nicolette leren kennen als zeer betrokken ondernemers die graag twee stappen extra zetten en ons bedrijf letterlijk ontzorgen.
Dave Hoogeboom | Holtkamp Horeca 
https://holtkamphoreca.nl/

Het samenwerken met de Beer Verpakkingen heb ik als meer dan prettig ervaren. Nicolette luistert naar de wensen van de klant, geeft gedegen advies, goede service en de kwaliteit van het product is uitstekend. Ze geeft het gevoel dat je de belangrijkste klant bent en dat straalt ze ook uit. Voor mijn bedrijf wilde ik logo etiketten en cadaeaulint laten ontwerpen en maken. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en krijg veel complimenten van mijn kopers. Aanrader!! Dank je wel Nicolette.
Mariella van der Net | Domo Eclectica | https://domo-eclectica.nl/